Tickets

Zet vandaag een streep door je to do-lijst en personaliseer je tickets

gepubliceerd op 03 juni 2024

Bah, een leven zou pas een leven moeten heten wanneer to-do lijsten niet zouden bestaan, ook al zijn ze soms handig, voor je overzicht, planning en innerlijke rust…

Draag het niet in je kop maar zet het op papier of in je telefoon en streep af die bende. Staat daar toevallig ook ‘Mañana Mañana kaartjes personaliseren’ tussen?
Zo ja, vink af en kom aan. Doe je gemoed goed en regel dat even, dan is dat gepiept en heb je ze veilig in je mailbox. Makkie.

Moeilijk makkie? Hier lees je precies hoe het moet:

Stap 1: Ga naar site. Je hebt van Paylogic een mail gekregen met de knop ‘personaliseren’, klik die aan.

Stap 2: Login. Log in met het e-mailadres waarmee je ook de order hebt geplaatst en vul de gevraagde gegevens in.

Stap 3: Claim. Claim eerst je eigen ticket(s)! Klik op ‘claim’ bij de ticket(s) die je zelf wilt gebruiken. Je kunt maar één type ticket op je eigen naam claimen. Je kunt bijvoorbeeld niet twee campingkaarten op je eigen naam zetten, maar wel verschillende dagkaarten.

Stap 4: Nodig anderen uit. Heb je ook tickets gekocht voor anderen? Nodig ze dan uit om hun eigen ticket(s) te claimen. Klik op ‘uitnodigen’, kopieer de link die je te zien krijgt en stuur deze via bijvoorbeeld WhatsApp naar degene voor wie de ticket bedoeld is. Of klik op ‘uitnodigen via mail’. Als de ander een ticket gaat claimen, moet die dus ook op dat moment zijn/haar eigen e-mailadres invoeren. Zitten er jeugdkaarten in je bestelling? Dan ben je snel klaar, die hoeven namelijk niet gepersonaliseerd te worden. Je ontvangt een mail van Paylogic met de downloadlink voor de tickets zodra alle tickets in je order zijn gepersonaliseerd. Heb je de ticket(s) nog niet ontvangen? Dan wordt het tijd de anderen achter de broek aan te zitten, want dan moeten zij waarschijnlijk nog personaliseren!

Stap 5: Klaar! Nog maar een paar nachtjes slapen tot Mañana Mañana 2024 van start gaat!

Stap 6: Oh je wil nog even door? Wacht even! Wat moet je nu doen als er toch iemand anders gaat dan diegene die gepersonaliseerd heeft? Dan kun je op de bestellingpagina van Paylogic de naam wijzigen. Ga hiervoor naar dezelfde mail die je hebt ontvangen om te personaliseren, scroll naar beneden en klik op ‘bestelling beheren’. Bij ‘meer acties’ kun je kiezen voor naam wijzigen. Hier vind je ook de optie ‘TicketSwap’, mocht je je ticket(s) willen verkopen.

Check de veelgestelde vragen