Tickets

ZINDERENDE ZATERDAGTIPS

gepubliceerd op 10 juni 2023

Festivals organiseren is één ding, festivals bezoeken is pas echt vakwerk. 30.000 stappen dansen, slapen in een tentje, de zon op je kop en er ook nog bij drinken. Ga d’r maar aanstaan. Complimenten hoor! Was mich nicht umbringt, macht mich stärker zei onze oma altijd en zo is het! Op Mañana Mañana word je niet alleen stärker maar ook een heleboel gelukkiger!

R.A.T. is de nieuwe rocksensatie van Nederland. Alle clichés op één hoop gooien en dan nog steeds een onweerstaanbare rockshow neerzetten; klasse! Wie niet van clichés houdt is stiekem een snob. Clichés zijn clichés omdat ze zo verdomd lekker zijn, omdat ze werken: klik-klak-rock’nroll-het past! Dus: één voetje iets naar voren, beetje door de knieën en dan meeknikken alsof je leven ervanaf hangt!

Cari Cari (AT) gunde een paar jaar geleden de wereld de zomerhit voor alle toekomstige zomers met ‘Summer Sun’. Een loom en sexy gitaarliedje dat je doet verlangen naar een hagelwit strand of desnoods een groene alpenweide. Voor liefhebbers van Khruangbin en het hebben van een goed humeur is dit een aanrader.

Naber vormt de finale van Kakofonia-zaterdag, ons hagelnieuwe dancepodium met z’n stuwende synthcomposities die naadloos in elkaar overlopen en telkens uitkomend op van die hemelse, diepe baslijnen die je ingewanden opnieuw op hun plek leggen. Repetitief, meeslepend en superavontuurlijk.

Dansen Op Kutmuziek is een hallucinante DJ act, ooit bedacht uit geldnood en inmiddels niet meer weg te denken uit ons programma. Wij snappen het ook niet helemaal maar soit: u vraagt, wij draaien. Met dit jaar behind the wheels of steel: DJ Chiel Vinyl en DJ Eppo. Die hebben ook geen idee waaraan ze zijn begonnen maar ze hebben er wel zin in. En daar gaat het om.

Wisten jullie trouwens dat een tomaat een vrucht is, en geen groente?

veel liefs,

uw festivalorganisatie.

Nog geen ticket(s)? Klik dan hier!

8 – 9 – 10 – 11 juni, Kasteel Oolde, Laren (Gld.) – Ver weg van de grijze massa!