Tickets

ZONOVERGOTEN ZONDAGTIPS

gepubliceerd op 11 juni 2023

‘Niemand maakt z’n eigen kind alleen’, zong een Achterhoekse zangeres. Hetzelfde geldt voor festivals: die maken we ook niet alleen. We hebben niks aan onszelf zonder elkaar. Soms lijkt het wel alsof we in een festivalweide terugvinden wat we gaandeweg verloren zijn. In dit bos vinden we: een community, rust, ruimte, aandacht en ongedwongenheid. Ach, we draven door. Dus: knallen met die dagtips voor we vervallen in melancholie!

Marlon Pichel gaat de finale van Mañana Mañana 2023 inluiden met de best denkbare soundtrack om welke dag dan ook in te luiden. Soul. De muziek van geloof, hoop en liefde. Als er één stijl is die een dag kan kleuren is het soul. En laten wij nu een nieuwe jonge god te pakken hebben onniedan!!

Koffie is gemaakt voor festivals want afrobeat is gemaakt voor festivals. Dwarse, stuiterende ritmes, verrassend geluid, niet voor in een woonkamer of door een koptelefoon maar voor in een veld, tot u te nemen in groot gezelschap.

We gaan eruit met een gruwelijke knaller want vanaf 19:00 uur is het non-stop feest in de Totempalentent. De Hip Glitterdisco vuurt hits af tussen de afsluitende acts, achtereenvolgens Boogie Beasts, Convoi Exceptional en Jungle By Night. Ga ver weg van de grijze massa! En stort je middenin de kleurrijke massa. Mañana Mañana 2023, nog vragen?

Veel liefs en bel alvast naar huis dat het wat later wordt,

uw festivalorganisatie.