Tickets

Patrick ‘Rudeboy’ Tilon

Als frontman van de inmiddels legendarische groep Urban Dance Squad maakte hij tot ver buiten onze landsgrenzen furore. Na het uiteenvallen van deze band in 2000 maakte Patrick deel uit van onder andere Junkie XL, The League Of XO Gentlemen, Club Of High Eyebrows en Phantom Four & The Arguido. Kenmerkend voor Patrick is dat hij niet gebonden is aan welke vorm van hokjesgeest dan ook en dat ieder nieuw muzikaal project altijd totaal anders is dan alles wat hij daarvoor heeft gedaan. Hij loopt op de troepen vooruit en zodra een muzikale trend gemeengoed dreigt te worden, is Patrick allang weer met iets nieuws bezig. Kijk, daar houden wij dus van!

Patrick is al een aantal jaren een zeer goede vriend van Mañana Mañana. Tweemaal stond hij al op het podium bij Mañana Mañana (in 2017 met The Gwoof en in 2018 met The Cold Vein).

Meer info: The Cold Vein, Urban Dance Squad & The Gwoof

Wat is een Mañana Mañana festivalambassadeur?
Een festivalambassadeur maakt onderdeel uit van een bepaalde scene en daarom hoort en ziet hij of zij (verborgen) talent als allereerste. Op deze manier vormen ze een extra paar voelsprieten voor Mañana Mañana. De acts die zij aanraden zijn daarom waardevol.