Tickets

Dit is er allemaal te doen op de camping

Het festivalterrein van Mañana Mañana gaat, relaxed als we zijn, om 12:00 open. Maarrr voor vroege vogels die elke dag bruisend en bubbelend van de energie uit hun tent rollen en niet kunnen wachten tot de dag begint, is er voor die tijd al van alles te doen op de camping! Hier een opsomming:

  • Sportief aangelegd? Speel een potje volleybal met je campingburen op het Dorpsplein.
  • Maak een wandeling over het landgoed met een natuurgids van IVN natuureducatie. Dit kan op vrijdag, zaterdag en zondag om 11:00 met max. 20 personen per keer; de afstand is +/- 1,5 km. Verzamelen doen we bij het Dorpsplein, vlakbij de muntenkassa.
  • Leef je uit met één van de levensgrote spellen.
  • Nieuw dit jaar is de Ayawasstraat! Stap in een zeepkist en knal je brakke lijf door deze bizarre wellness-experience waar je als herboren weer uit komt. Na verschillende geestverruimende onderdelen zoals het Italiaanse softijsbad (even doorbijten maar daarna ruik je naar vanille), de Taaiste Massage (Sjaakra healing met deegrollers) en de Silent Lifecoach (kom jezelf even helemaal tegen) kruip je via het Geboortekanaal naar buiten en kan je de hele wereld aan.
  • Op zaterdag- en zondagochtend zijn er yogaworkshops, ook op het Dorpsplein. Ze beginnen om 10:00 en alles wat je mee hoeft te nemen is een handdoek, matje of kleedje.
  • Leuk voor kinderen: er zijn medewerkers van de Bibliotheek Oost-Achterhoek aanwezig om voor te lezen! En ben je een eigenwijze koter die daar helemaal geen zin in heeft, dan kun je ook je eigen plan trekken met een van de koptelefoons, met daarop audio-opnames van ‘Tante Rikies onmeundig mooie verhalenboek’.
  • ’s Avonds is er trouwens ook nog het kampvuur, waar je nog tot diep in de nacht in kan staren met al je vrienden, vijanden en vage bekenden. Tip: neem je gitaar mee!