Tickets

Marise

Electropop

Het geluid van een diepe bas, meeslepend gitaarwerk, dromerige synths, elektronische drums en een warme stem in combinatie met koortjes. De Achterhoekse, pas 20-jarige Marise den Bakker nam op 14-jarige leeftijd al deel aan The Voice Kids en sindsdien heeft het muziekmaken haar niet meer losgelaten. In 2019 wint ze de eerste prijs van de Kunstbende in de categorie muziek, waarmee ze ook een plek op Mañana Mañana bemachtigde! 

Marise heeft zich op de Herman Brood Academie in Utrecht ontwikkeld als zangeres en songwriter en inmiddels is ze van akoestische liedjes overgestapt op elektronische producties. Samen met haar beste vriend Tim Schippers zit ze avonden achter de synths, knoppen en laptop om nieuwe muziek te maken. Haar eigen dagboek is haar grootste inspiratiebron voor de teksten van haar nummers, daardoor zijn die liedjes vaak breekbaar, heel eerlijk en soms ook rauw.  

Sinds 2018 werkt de Feestfabriek samen met Kunstbende, een landelijke wedstrijd voor jong talent op het gebeid van film, kunst, theater en muziek.  De winnaar in de categorie muziek, zal optreden op Mañana Mañana of de Zwarte Cross.