Tickets

Marise

Singer-songwriter

De Achterhoekse, nu pas 18-jarige Marise den Bakker nam op 14-jarige leeftijd al deel aan The Voice Kids en sindsdien heeft het muziekmaken haar niet meer losgelaten. Eind 2017 won ze de compositiewedstrijd “Op weg naar het Nieuwjaarsconcert” en mocht ze met haar eigen geschreven nummer “Even stil” optreden tijdens het Nieuwjaarsconcert in het Amsterdams Concertgebouw. Nu heeft ze de eerste prijs van de Kunstbende ook op zak en staat ze bij ons op Mañana Mañana!

Marise maakt Nederlandstalige nummers over alles wat haar bezighoudt, de rode draad is daarin altijd hoop, want ze bekijkt de wereld van de positieve kant. Denk aan nummers in de stijl van Roos Blufpand, Wende Snijders en Bazart. Spitsvondige teksten op mooie melodieën, gezongen door een jonge meid met een oude muzikale ziel.

Sinds 2018 werkt de Feestfabriek samen met Kunstbende, een landelijke wedstrijd voor jong talent op het gebied van film, kunst, theater en muziek.  De winnaar in de categorie Muziek, zal optreden op Mañana Mañana of de Zwarte Cross.