Tickets

Tafelen bij Nel Schellekens

Kop-tot-kontchef

Van kop-tot-kontchef Nel Schellekens krijgt eigen tent!

Op veler verzoek: Nel is back! Nel Schellekens kookt fantastisch lekker, weet daar geweldig geanimeerd over te vertellen en gooit niks weg, van kop tot kont en van schil tot pit. 0% waste, 100% taste. Meer ronkende aankondigingen heeft ze eigenlijk niet nodig want haar workshops waren de afgelopen edities zo onmundig populair dat het publiek de tent uitbruiste zoals overkokende geitenmelk uit een pan kolkt. En daarom… (tromgeroffel…) heeft Nel dit jaar haar eigen tent waar je kunt tafelen op z’n Nel’s.

In De Kokkerel kun je Nels culinaire proeftuin op geheel eigen(wijze) wijze ervaren, inclusief muzikale begeleiding van de Winterswijkse bluegrassband What The Hek. Tussendoor is Nel de hele middag aanwezig om in te gaan op al uw culinaire vragen. Of het nou gaat over het koken van zelfgeplukte spruitjes of het schoonmaken van een stierenhart: u roept, Nel draait.

De Kokkerel met Nel Schellekens is geopend tussen 13.00 en 17.00. De sessies ‘Tafelen bij Nel’ vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 14.00, van 14.30 tot 15.30 en (bij voldoende animo) van 16.00 tot 17.00.