Tickets

Robin Borneman

Robin Borneman is een zanger, producer, verhalenverteller en Mañana ambassadeur. Zijn muziek is rijk en vol betekenis, poëzie en symboliek. Borneman heeft een unieke, dwarse stijl met elementen van Folk, Blues, Americana en klassieke (film)muziek. Jaarlijks tourt hij maanden met de ‘Trans-Siberian Orchestra’, waarmee hij een miljoenenpubliek aanspreekt. In Nederland werd hij bij het grote publiek bekend na z’n winst bij het televisie talentenprogramma We Want More in 2021.

Robins stem en muziek zijn bezwerend en betoverend; nu en dan klein en breekbaar tot duistere, filmachtige folk die de luisteraar meeneemt en niet meer loslaat. Zijn optredens staan bekend om een intense maar intieme sfeer. In de VS maakt Robin deel uit van de Trans Siberian Orchestra, waar hij avond aan avond voor een duizenden personen tellend publiek optreedt.

“Ik vind het tof om Mañana Mañana-ambassadeur te zijn, want het is een geweldig festival waar mensen lekker ongedwongen kennis kunnen maken met (nieuwe) acts uit alle hoekjes en gaatjes van het land. De muziek en vriendelijke vibe staan voorop, en dat is een zeldzaamheid aan het worden!”

Meer info: Instagram, website & YouTube

Wat is een Mañana Mañana festivalambassadeur?
Een festivalambassadeur maakt onderdeel uit van een bepaalde scene en daarom hoort en ziet hij of zij (verborgen) talent als allereerste. Op deze manier vormen ze een extra paar voelsprieten voor Mañana Mañana. De acts die zij aanraden zijn daarom waardevol.