Tickets

Mañana Mañana – Nieuwe ambassadeur: Patrick Tilon!

gepubliceerd op 13 maart 2020

Met grote trots maken wij vandaag een nieuwe Mañana Mañana ambassadeur bekend. Niemand minder dan Patrick Tilon, beter bekend als Rudeboy, komt ons versterken met al zijn energie, creativiteit en niet aflatende muzikale kennis. Voor ons is het een eer om te mogen samenwerken met één van onze favoriete frontmannen/vocalisten/tekstschrijvers aller tijden. Op aanraden van hem hebben we voor komende editie Elefant en The Small Breed geprogrammeerd.


Wie is Patrick? 

Als frontman van de inmiddels legendarische groep Urban Dance Squad maakte hij tot ver buiten onze landsgrenzen furore. Na het uiteenvallen van deze band in 2000 maakte Patrick deel uit van onder andere Junkie XL, The League Of XO Gentlemen, Club Of High Eyebrows en Phantom Four & The Arguido. Kenmerkend voor Patrick is dat hij niet gebonden is aan welke vorm van hokjesgeest dan ook en dat ieder nieuw muzikaal project altijd totaal anders is dan alles wat hij daarvoor heeft gedaan. Hij loopt op de troepen vooruit en zodra een muzikale trend gemeengoed dreigt te worden, is Patrick allang weer met iets nieuws bezig. Kijk, daar houden wij dus van!

Patrick is al een aantal jaren een zeer goede vriend van Mañana Mañana. Tweemaal stond hij al op het podium bij Mañana Mañana (in 2017 met The Gwoof en vorig jaar met The Cold Vein) en hij was er vorig jaar als bezoeker ook meerdere dagen bij.

Tot slot: Patrick voegt zich bij onze ambassadeurs Björn, Vedran, Stephanie en Robin. Wie zij zijn en wat ze doen lees je hier: