Tickets

Robin Borneman en Stephanie Struijk nieuwe ambassadeurs van Mañana Mañana

gepubliceerd op 27 februari 2020

Vandaag introduceert Mañana Mañana twee festivalambassadeurs: Stephanie Struijk en Robin Borneman. We zijn trots dat deze twee helden zich aan Mañana Mañana willen binden en we proosten op een creatieve samenwerking!

Dit is Robin Borneman

Robins stem en muziek zijn bezwerend en betoverend; nu en dan klein en breekbaar tot duistere, film-achtige folk die de luisteraar meeneemt en niet meer loslaat. Zijn optredens staan bekend om een intense maar intieme sfeer. In de VS maakt Robin deel uit van de Trans Siberian Orchestra, waar hij avond aan avond voor een duizenden personen tellend publiek optreedt.

“Ik vind het tof om Mañana Mañana ambassadeur te zijn want het is een geweldig festival waar mensen lekker ongedwongen kennis kunnen maken met (nieuwe) acts uit alle hoekjes en gaatjes van het land. De muziek en vriendelijke vibe staan voorop, en dat is een zeldzaamheid aan het worden!”

Dit is Stephanie Struijk

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder haar oude naam ‘Stevie Ann’. De singer/songwriter schrijft over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en korte geluksmomenten. “Ik heb goede herinneringen aan Mañana Mañana omdat ik beide keren dat ik er speelde me ontzettend thuis voelde tussen het publiek en als artiest. Er is heel veel aandacht voor de muziek en voor elkaar en dat alles op een hele relaxte manier.”

Op aanraden van Stephanie boekten wij: Nina June. “Ik heb Nina June aangeraden omdat ik groot fan ben van haar stem en haar pure, breekbare liedjes. Ik denk dat die perfect tot hun recht gaan komen.”

Wat doet een ambassadeur?

Een festivalambassadeur is een creatieve meedenker voor Mañana Mañana, heeft een duidelijke link met het festival en past bij de waarden. Het zijn artiesten die de organisatie nauw aan het hart liggen en worden bewonderd om wat ze doen. Hij of zij heeft een unieke stijl en smaak en deelt die met ons. Ze vormen een extra paar voelsprieten voor Mañana Mañana. De acts die zij aanraden zijn daarom waardevol voor ons festival.

Vedran Mirčetić (de Staat) en Björn van der Doelen (solo muzikant, oud PSV’er) zijn sinds 2019 ambassadeur. Op aanraden van Vedran boekten wij dit jaar The Visual en Meis. Op aanraden van Bjorn boekten wij Caleb Caudle. Check ook: de 5 favoriete protestsongs van Bjorn  en de 5 lievelingsriffs van Vedran.