Tickets

Mañana Mañana newsfeed: blijf op de hoogte van het laatste Mañana-nieuws

gepubliceerd op 10 juni 2023

Er zijn nog tickets verkrijgbaar, dus mocht je nog een dagje willen gaan of iemand mee willen nemen, dan kun je zo nog een ticket bestellen.

Goed om te weten
De weersvoorspellingen voor dit weekend zijn veelbelovend: het zonnetje zal lekker schijnen en het kwik loopt op. Hydrateren kun je leren, dus bij deze een tip van ons: drink voldoende (water). Bij alle bars is uiteraard water verkrijgbaar, maar het water bij de toiletten op zowel het festivalterrein als op de camping is drinkbaar. Zo kun je van het weekend voldoende water drinken.

Zonnebrilletje op, petje/hoed mee en op naar het festival! En oh ja, neem gerust een tube zonnebrand mee zodat je je goed kunt blijven insmeren. En ben je dit vergeten mee te nemen? Dan is er zonnebrand verkrijgbaar in de campingsupermarkt.

Het festivalterrein bevindt zich (deels) in een bosrijke omgeving en daarnaast zijn er voldoende schaduwplekken, mocht je eens aan de zon willen ontsnappen dan is daar dus alle gelegenheid voor! En steek je een sigaretje op? Gooi ‘m dan in één van zandbedden die over het terrein verspreid staan.

Dit is er gewijzigd in het programma
Het blokkenschema staat als een huis, maar ook daar vinden nog weleens veranderingen plaats. Zo dus ook in ons blokkenschema!

 • Vrijdag
  • Jammer genoeg heeft de geweldige band Ada Oda (BE) om persoonlijke redenen afgemeld. Echt balen! We hebben een fijne vervanger gevonden in de vorm van het legendarische DJ duo Starsky & Hutch. Vrijdag openen ze het bal met de show ‘Woodstock in the Morning’, om 11.30u in de Totempalentent. Zo trappen we in de best mogelijke vibe de dag af.
 • Zaterdag
  • Miller & The Tone Machine zien? Dan moet je om 11.30u in de Totempalentent zijn i.p.v. bij de Veranda
  • Benieuwd wie de hotspot van Pinguin Radio komt vervullen? Komt dat zien bij de Veranda, om 10.45u om precies te zijn
  • Black Bottle Riot vervangt The Cold Vein op zaterdagavond 20.30u
   Onze vrienden van The Cold Vein moeten om gezondheidsredenen cancellen. We hadden onze bloedeigen festivalambassadeur Patrick Tilon en z’n kompanen graag willen ontvangen. Beterschap! We hebben een waardige vervanger kunnen vinden in de vorm van Black Bottle Riot (met fantastische nieuwe plaat That’s Amore onder de arm). Ze zullen aantreden op zaterdagavond om 20.30u.

Mocht je nog vragen hebben, check dan eens onze FAQ of dit nieuwsbericht. Mocht je er dan nog niet uitkomen, schroom dan niet om ons een bericht te sturen via Facebook of Instagram.

En dan rest ons nog maar één ding om te zeggen, en dat is:

Fiësta like there’s no Mañana!