Tickets

Mañana Mañana newsfeed: blijf op de hoogte van het laatste Mañana-nieuws

gepubliceerd op 15 juni 2024

Er zijn nog tickets verkrijgbaar, dus mocht je nog een dagje willen gaan of iemand mee willen nemen, dan kun je zo nog een ticket bestellen.

Weerupdate zaterdag 15 juni

De zon breekt alweer voorzichtig door, maar vannacht zijn de vruchtbare weides van Landgoed Oolde royaal besproeid door een wolkbreuk. Wij zijn druk aan het werk om met houtsnippers, stro en extra vloerdelen het terrein weer goed begaanbaar te maken voordat we zo meteen open gaan om 12:00. Maar hou er voor de zekerheid rekening mee dat het terrein wat modderig kan zijn: laat je teenslippertjes thuis en trek je mooiste regenlaarzen aan!

Goed om te weten:

De knallende afscheidseditie van Mañana Mañana is van start! We gaan genieten van alternatieve muziek, bijzonder theater en culinaire vrijbuiters en feesten alsof het de laatste dag van ons leven is! Ben je aan het inpakken? Let er dan op dat het ’s nachts flink af kan koelen, dus neem een warme trui mee. Om op alle weersomstandigheden voorbereid te zijn kun je een poncho of regenlaarzen meenemen – paraplu’s zijn niet toegestaan.

Mocht je nog vragen hebben, check dan eens onze FAQ of dit nieuwsbericht. Mocht je er dan nog niet uitkomen, schroom dan niet om ons een bericht te sturen via Facebook of Instagram.

En dan rest ons nog maar één ding om te zeggen, en dat is:

Fiësta like there’s no Mañana!