Tickets

Het aftellen kan beginnen: nog 5 dagen tot Mañana Mañana!

gepubliceerd op 08 juni 2024

Gisteren lieten we je weten dat Mañana Mañana 2024 de laatste editie wordt, vandaag pinken we onze traantjes weg, zetten we onze feestneus op en gaan we weer over tot de orde van de dag. Want Mañana Mañana begint al bijna en we stevenen met z’n allen af op een geweldig, knetterend, ongekend afscheidsfeest! 

Het aftellen kan beginnen: nog 5 dagen tot Mañana Mañana! 

De opbouw is in volle gang en het is bijna tijd om in een wereld van magie, goede muziek, theater, lekker eten, positiviteit en feest te verdwalen. We kunnen dan ook niet wachten tot we jullie mogen verwelkomen op onze grandioze finale op 13 – 14 – 15 – 16 juni! Om je het zo relaxed mogelijk te maken hebben we in dit bericht nog even alles, maar dan ook echt alles wat er weten valt voor je vertrek op een rijtje gezet.    

Het belangrijkste in het kort: 

De Mañana festivalapp 

Wil jij helemaal klaar zijn voor Mañana Mañana? Download dan de app! Met de app bekijk je de plattegrond en het blokkenschema, kan je je tickets in de ticketwallet zetten en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Zo mis je niets en kan je volop genieten!  

In het kader van duurzaamheid hebben we al een aantal jaar geen programmaboekjes meer, des te handiger om de app dus te hebben! Klik hier om de app voor iOS of Android te downloaden.   

Personaliseren   

Vergeet niet voorafgaand aan het festival je tickets te personaliseren. Klinkt ingewikkeld, maar het is zo gepiept! Ieder ticket uit jouw bestelling moet gepersonaliseerd worden door de uiteindelijke gebruiker van het ticket (degene die gaat dus).* Let er dus op dat de naam op het ticket overeenkomt met degene die het ticket daadwerkelijk gaat gebruiken. Dit is belangrijk, want er kan gecontroleerd worden.  

Totdat het festival begint, kun je de naam nog aanpassen via de MyOrder-omgeving van Paylogic. Je kunt naar de MyOrder-omgeving via de bevestigingsmail van Paylogic. Alleen de hoofdboeker kan een naamswijziging doorvoeren.  

*Jeugdkaarten hoef je niet te personaliseren. Deze ontvang je zodra de overige tickets uit de order gepersonaliseerd zijn.  

Hoe werkt het precies?

Ben je je ticket kwijt? Geen probleem! 

Vul het e-mailadres in waarop je de bestelling geplaatst hebt. Klik hier voor de ticketkwijt-link.  

Tickets  

Moet ik mijn ticket(s) printen? 

Dat is niet nodig! Je kunt je ticket(s) digitaal laten scannen bij de entreepoort. En we maken het nog wat makkelijker: je kunt je tickets opslaan in onze festivalapp. Scan de QR-code van je ticket met de camera van je telefoon en klaar! 

Zijn er aan de poort nog tickets verkrijgbaar? 

Alle kaartsoorten zullen bij de ingang verkrijgbaar zijn middels een digitale kassa. Ook kun je ze tot op de laatste minuut zelf online bestellen. Bedenk je je dit weekend dus nog dat je wel zin hebt in een feestje? Kom gewoon langs, gezellig! 

Mag ik met een driedagenkaart of dagkaart de camping op? 

Nee, alleen met een campingkaart mag je de camping op. 

Mag ik met een dag- of driedagenkaart naar de afterparty? 

Alleen campinggasten kunnen naar de afterparty’s in de Koepel! 

Ik heb een driedagenkaart. Krijg ik een polsbandje? 

Nee, de driedagenkaart laat je iedere dag opnieuw scannen. Zorg er dus voor dat je ‘m iedere dag bij de hand hebt. 

  

Eten (en drinken)  

Mag ik zelf wat eten en/of drinken meenemen naar het (camping)terrein? 

Op veler verzoek zijn we dit jaar coulant met zelf meegebracht eten en drinken op de camping. Om precies te zijn: per bezoeker mag er 2 liter non-alcoholische drank mee en per gezelschap (de vriendengroep of het gezin waarmee je komt) een boodschappentas met eten. 

Alle ins en outs lees je hier: https://www.mananamanana.eu/nieuws/zakje-krentenbollen-geen-probleem 

Mag ik zelf wat eten en/of drinken meenemen naar het (camping)terrein wanneer ik een allergie heb?  

Als je een overgevoeligheid (allergie) hebt, dan mag je op vertoning van een medicijnpaspoort een normale portie van je eigen eten en drinken meenemen. Een medicijnpaspoort kan altijd gratis worden opgevraagd bij de huisarts, apotheek en/of medisch specialist. Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected]. 

Inloopsupermarkt 

Ook dit jaar doe je gewoon je boodschappen in de supermarkt op de camping. Geen gedoe met bestellen, maar gewoon op je eigen gemak.  

En we hebben goed nieuws, want de supermarkt krijgt dit jaar een upgrade! De supermarkt wordt ruimer opgezet én nog mooier: de prijsstelling van de producten wordt verlaagd. De supermarkt van onze vrienden van Eventsuper is dagelijks geopend van 06.00 tot 02.00. 

Bekers en statiegeld blik 

Op het hele terrein bieden wij afvaleilanden aan waar je gemakkelijk je PET-bekers apart kunt weggooien van het andere afval. Deze bekers worden daarna gerecycled, zodat we samen voor een schoner milieu zorgen. 

Op het festival kun je blikjes met statiegeld kopen. Hoewel er geen verplicht inzamelsysteem is, kun je de blikjes achterlaten in de speciale statiegeld-kliko’s die overal op het terrein staan.  

Praktische info 

Kluisjes 

Wil je alvast verzekerd zijn van een kluisje voor het Mañana-weekend? Dat kan! Je kunt een kluisje reserveren in de lockershop van Locker Company. In de lockershop vind je alle informatie over de soorten, maten en prijzen.

Hoe laat mag ik het (camping)terrein op?  

De camping is vanaf donderdagmiddag 16.00 uur geopend. Het festivalterrein is op vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 tot 01.00 uur. Op zondag is het festivalterrein geopend van 12.00 tot 00.00 uur.  

Daarnaast is er exclusief voor campinggasten dagelijks een afterparty die doorgaat tot in de late uurtjes. Op maandag sluit de camping om 12.00 uur. 

Opblaasservice 

Spaar de lucht in je longen voor de uitputtingsslag op het festival zelf en laat je luchtbed opblazen door onze eigen opblaasservice. Je ziet ze vanzelf op de camping.  

Badhuis 

Om volop te kunnen genieten, wil je natuurlijk fris en fruitig zijn. Gelukkig kan je jezelf opfrissen in het badhuis. Het badhuis is open van donderdag 16:00 uur tot maandag 12:00 uur.  

Oplaadpunt  

Er zijn geen stroompunten op de camping. Om toch niet helemaal ver weg van de grijze massa te zijn hebben we een speciaal oplaadpunt voor je mobiele telefoon. Het oplaadpunt vind je op de camping.  

Hoe kan ik het beste mijn route naar Kasteel Oolde afleggen? 

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, hebben we hier een overzicht staan zodat jij jouw route zo goed mogelijk kunt afleggen.  

Of maak het je zo gemakkelijk mogelijk en koop een ticket voor de pendeldienst. Klik hier voor meer informatie en tickets. 

Voor de meest actuele reisinformatie m.b.t. openbaar vervoer verwijzen we je naar 9292ov.nl (ook te downloaden als app). 

Kan ik tussentijds het Mañana-terrein verlaten? 

Als je het terrein tussentijds wil verlaten, kun je je melden bij de uitgang. Daar ontvang je dan een stempel zodat je op een later tijdstip weer terug kunt keren naar ons festivalterrein. 

Waar kan ik parkeren en wat kost dat? 

Gewoon de borden volgen naar de P die hoort bij jouw kaart (dagbezoekers / campinggasten). Kost niks! 

Mag ik mijn auto of fiets bij mijn tent of caravan zetten? 

Nee, voor auto’s en fietsen zijn er aparte parkeerplaatsen en fietsenstallingen. 

Hebben jullie ook een plattegrond? 

Zeker weten! We hebben hier een plattegrond van het terrein voor je. Wist je dat deze ook in onze app staat? Laat de voorpret maar beginnen! 

Mag ik een camera meenemen? 

Professionele camera’s zijn op ons terrein niet toegestaan, tenzij je een persaccreditatie hebt. In onze algemene voorwaarden lees je precies wat wel en niet toegestaan is. Houd bij het maken van een foto of video ook rekening met je mede-festivalbezoekers, die ook graag de artiest willen zien. 

Zijn er ook oordoppen verkrijgbaar? 

Vlak bij de hoofdentree vind je een bemande muntenkassa en daar zijn oordoppen verkrijgbaar. 

Kan ik met onze tent bij de caravan van onze vrienden staan? 

Nee, tenten en campers/caravans staan op gescheiden terreinen wegens eisen op het gebied van veiligheid. Je mag wel bij elkaar het terrein op, dus ’s avonds een drankje drinken bij je campervrienden is geen probleem. 

 Hoe weet ik wat ik wel/niet mee mag nemen op de camping? 

Wil je zeker weten dat je niet voor verrassingen komt te staan? Check dan onze algemene voorwaarden