Tickets

De Bosroute: speur, puzzel en maak kans op een speelhuisje

Graaf even in je nostalgische geheugen: wat was het áller-állerleukste dat je als kind kon doen? Precies ja: speurtochten doen in het bos en spelen in een boomhut. Die twee dingen komen samen in de Bosroute op Mañana Mañana.

Avontuurlijke koters kunnen een tocht maken langs vijf themahuisjes van EXIT Toys, zoals het Biebhuisje en het Discohuisje. Heb je alle opdrachten voltooid? Dan maak je kans op één van de drie te verloten EXIT Toys -huisjes voor in je eigen achtertuin!

Je vindt de Bosroute in, je raadt het al, het bos. De route start vanaf het ‘heksenhoedje’ (zoek naar een tent die daarop lijkt) bij de vijver. Daar staan vrijwilligers van IVN natuureducatie klaar om flyers met routekaart en antwoordformulier uit te delen. De kinderen krijgen ook een potloodje mee. Als alle opdrachten ingevuld zijn, kunnen ze de flyer inleveren om kans te maken op één van de drie EXIT Toys-huisjes die na afloop verloot worden.

Zin gekregen om te speuren? Er zijn nog dag- en campingtickets verkrijgbaar voor Mañana Mañana, en kinderen onder 1.10m mogen zelfs gratis mee.